STAR Group neemt Sentijn over

STAR Group neemt de organisatie Sentijn over. STAR Group is marktleider in technische professionele dienstverlening op het gebied van consultancy, staffing/detachering en recruitment. Sentijn zal blijven opereren als aparte businessunit onder STAR Group. 

De overname vormt de volgende stap in de verbredingstrategie van STAR gericht op het aanbieden van een breed pakket aan technische/specialistische dienstverlening en projectondersteuning aan diverse industriële markten. Deze strategische acquisitie stelt STAR Group in staat een meer prominente positie te creëren binnen de bouw- en infrastructuursector. STAR, opgericht in 2001, heeft zich sinds haar oprichting ontwikkeld tot marktleider in de Benelux op het gebied van technische project support binnen de industrie met vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Binnen STAR zijn dagelijks ruim 1.600 specialisten actief in verschillende disciplines en sectoren.

Sentijn is in 2012 opgericht en heeft sindsdien een sterke groei doorgemaakt. De organisatie richt zich met name op HBO en WO ingenieurs, binnen Infrastructuur, Bouw en Werktuigbouwkunde.

Gerelateerde artikelen