Squire Patton Boggs viert opening van Amsterdamse kantoor

Het lanceringsevenement, georganiseerd door de Amsterdamse partners Jeroen Sombezki en Selma Baouch.

Het mondiale advocatenkantoor Squire Patton Boggs vierde de recente opening van zijn kantoor in Amsterdam met een receptie in HOFF Amsterdam, bijgewoond door senior executives van Nederlandse en internationale bedrijven, financiële instellingen en private equity-investeerders, evenals internationale partners en senior leiders uit heel Squire Patton. Boggs.

Na welkomstwoorden door de Amsterdamse managing partner Jeroen Sombezki werden korte toespraken gehouden door John Boehner, voormalig Amerikaanse voorzitter van het Huis van Afgevaardigden en Senior Strategisch Adviseur bij het bedrijf, Stephen Mahon, Global Managing Partner – Clients & Strategy, en Menno Middeldorp, voormalig hoofdeconoom bij de Rabobank.

Het Amsterdamse kantoor van het bedrijf – de 16e Europese locatie – werd vorige maand formeel geopend. “Nederland heeft een rijke cultuur en een dynamische economie waar we al veel gewaardeerde relaties hebben”, aldus Steve Mahon. “Onder leiding van Jeroen en Selma zal ons team in Amsterdam van dit kantoor een voor de hand liggende keuze maken voor internationale en binnenlandse M&A- en PE-transacties. We zijn blij dat we open zijn en klaar voor zaken.”

“De reacties van Nederlandse en internationale klanten zijn positief en onze pijplijn voor deals is sterk”, aldus de Amsterdamse managing partner, Jeroen Sombezki. “We hebben een vliegende start gemaakt en zijn enthousiast over onze vooruitzichten op verdere groei.”

Het kantoor van het kantoor in Amsterdam biedt gespecialiseerde zakelijke en transactionele juridische diensten, met name M&A en private equity, ondersteund door het volledige scala aan aanvullende juridische ondersteuning. Het Nederlandse team zal zich richten op het bijstaan van binnenlandse en internationale bedrijven bij een breed scala aan grensoverschrijdende zaken, waarbij zij nauw zal samenwerken met de groeiende private equity-praktijk van het bedrijf.

Gerelateerde artikelen