Squire Patton Boggs opent kantoor in Amsterdam

Het Amsterdamse kantoor zal geleid worden door Jeroen Sombezki.

Het wereldwijd opererende advocatenkantoor Squire Patton Boggs zal deze herfst zijn zestiende Europese kantoor openen in Amsterdam, gespecialiseerd in corporate M&A en private equity expansie. Recentelijk opende de firma ook een kantoor in Dublin.

Jeroen Sombezki, voorheen Corporate partner bij Van Doorne, wordt de managing partner van het kantoor, samen met Selma Baouch, die overkomt van Taylor Wessing, waar zij fungeert als Corporate en M&A partner met de nadruk op investeringsgedreven transacties.

Zij worden vergezeld door juridisch directeur Nina de Kwaasteniet en senior associate Vivan IJzerman, beiden afkomstig van Van Doorne.

“We hebben sterke vooruitgang geboekt bij het uitbreiden van onze pan-Europese private equity-praktijk”, aldus EMEA Managing Partner Jonathan Jones. “De groeiende Nederlandse private-equityscene en de voortdurende opkomst als hub voor buitenlandse directe investeringen voor mondiale bedrijven en investeerders maakten dit tot een logische stap in onze strategie. Jeroen en Selma zijn internationale beoefenaars die goed verbonden zijn met de Nederlandse markt. We zijn verheugd hen te mogen verwelkomen in het wereldwijde team.”

Gerelateerde artikelen