Squarefield adviseert Royal Polak en De Weerd bij verkoop

Barentz International neemt de in Nederland gevestigde Royal Polak en De Weerd over.

Barentz International, een toonaangevende wereldwijde distributeur van ingrediënten, heeft zijn activiteiten op het gebied van smaak en voeding nog verder uitgebreid met de overname van twee vooraanstaande specerijenspecialisten: Royal Polak Spices en De Weerd Spices.

Royal Polak Spices en De Weerd Spices zijn beide in Nederland gevestigde, op kennis gebaseerde specerijenspecialisten. Beide bedrijven hebben een kwalitatief en betrouwbaar klantenbestand. Met meer dan 150 jaar ervaring wordt Royal Polak Spices beschouwd als de nummer één kaneelspecialist ter wereld. De Weerd Spices voegt waarde toe aan de natuurlijke smaakontwikkeling en innovatie, met een focus op vlees, snacks en vegetarische producten.

De overname van beide bedrijven past in de strategie van Barentz om een wereldleider te worden in de life science-industrie én om kennis, producten en diensten op het gebied van smaak en voeding verder te ontwikkelen binnen de voedselsector.

De voltooiing van de transactie is onderhevig aan de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden, inclusief de goedkeuring van de autoriteiten.

Gerelateerde artikelen