Love at first sight met Newport Capital op 29 oktober

Newport Capital is er klaar voor: investeren in een bedrijf met een operationele winst tussen EUR 2 tot EUR 7 miljoen en sterke cash conversie. Buy & build of groei.

NewPort is een onafhankelijke participatiemaatschappij die zich focust op investeringen in gevestigde ondernemingen met (internationaal) groei potentieel in de volgende sectoren: Food, Packaging, Manufacturing, Business Services en Financial Services. 

Ontmoet Newport en andere toonaangevende investeerders en M&A adviseurs op 29 oktober. Meer dan 20 PE’s geven acte de présence alsmede de top 10 meest actieve corporate finance adviseurs. Voor wie geen deal mag missen, hier moet je dus bij zijn. Let op vol is vol en first come first served. 
 
NewPort fungeert als een kritische en betrokken aandeelhouder, treedt op als klankbord en sparringpartner en ondersteunt de onderneming samen met haar netwerk.

Groei, in de breedste zin van het woord, wordt gerealiseerd door te investeren in ondernemers waarmee gezamenlijk een groeistrategie wordt opgesteld.

De ondernemer en het management team blijven of worden naar draagkracht medeaandeelhouder en zij behouden de operationele leiding over de onderneming. 
  
Het kapitaal van het huidige fonds bedraagt EUR 90 miljoen en is bijeengebracht door een succesvolle Nederlandse ondernemers, family offices en institutionele beleggers uit zowel Europa als Noord-Amerika, aangevuld met het NewPort team. De kracht van NewPort is het brengen van strategische, financiële en operationele expertise, een uitgebreid netwerk en groeikapitaal.
 
Sinds oprichting in september 2017 zijn 8 investeringen gedaan in 7 portfolio ondernemingen.

Meest recentelijk heeft NewPort geïnvesteerd in Bliston Packaging, een toonaangevende fabrikant in de verpakkingsindustrie, Scan Modul, Europees marktleider op gebied van modulaire opslagsystemen en gerelateerde technologie voor de zorgsector en Unlimited Spare Parts International, een groep bedrijven actief als toeleverancier van messen en andere slijtageonderdelen voor machines in de voedsel- en voedselverpakkingsindustrie.
 
NewPort is geïnteresseerd in samenwerking met gemotiveerde en betrokken managementteams van succesvolle Nederlandse ondernemingen in het middensegment.

Het profiel van dit soort ondernemingen wordt vaak gekenmerkt door een solide marktpositie, onderscheidend vermogen en aanwezig groeipotentieel. Dit kan zowel autonome als acquisitieve (buy & build) groei zijn, nationaal en internationaal. Deze bedrijven hebben typisch een jaarlijkse operationele winst tussen EUR 2 tot EUR 7 miljoen en sterke cash conversie.

Love at first sight? Meld u aan voor het Meld u aan voor het 7e Private Equity Forum op 29 oktober 2020 en ontmoet Newport en andere toonaangevende investeerders en M&A adviseurs.
 
PS Mocht u als investeerder of corporate finance adviseur interesse hebben om meer deals te doen en een speeddate tafel willen reserveren e-mail dan Ezri Joy Blaauw. Er zijn nog maar een paar tafels beschikbaar en first come first served.  

Gerelateerde artikelen