Speeddaten met het Dutch Mezzanine Fund op 29 oktober

Dutch Mezzanine Fund (‘DMF’) is dé onafhankelijke Nederlandse mezzanine financier voor het MKB. DMF gaat verder waar de bank stopt. Ontmoet DMF op het 7e jaarlijkse Private Equity Forum.

DMF vormt de schakel tussen bankschuld en het vereiste niveau van garantiekapitaal om de kapitaalstructuur voor een private equity-investeerder of een familiebedrijf te optimaliseren. DMF investeert in achtergestelde leningen en hybride kapitaal in Nederlandse, Belgische en Duitse bedrijven ten behoeve van de realisatie van de (groei) ambities. De minimale investering per bedrijf bedraagt € 5 miljoen en het maximum is € 20 miljoen. 

Momenteel investeert DMF vanuit haar tweede fonds. Dat heeft een omvang van ruim € 122 miljoen. 
In 2019 heeft DMF geïnvesteerd in Contiweb, Sonic Equipment, TB&C, DIT en Maas. Daarnaast werden twee add-on investeringen gedaan in Riedel en de Urban Gym Group. 


DMF kijkt naar bedrijven met een groeiambitie, trackrecord, een omzet vanaf ca. € 25 miljoen en een EBITDA vanaf ca. € 5 miljoen. DMF speelt een rol in financieringsvraagstukken ‘door de cyclus heen’; bij instap van een nieuwe aandeelhouder door het optimaliseren van de kapitaalstructuur of het verlengen van de polsstok, tijdens de fase van waarde creatie door financiering van add-on acquisities en/of capex programma’s en bij een eventuele exit door het faciliteren van de verkoop van de aandelen in een bedrijf aan het bestaande management team.

Ontmoet:

  • Erwin de Jong heeft meer dan 30 jaar ervaring in mezzanine, leveraged finance, restructuring en debt advisory. Voor DMF was hij werkzaam bij Delta Lloyd Asset Management, Oyens & Van Eeghen, Lazard, ABN AMRO/RBS en Commerzbank. 
  • Gerard de Kool heeft meer dan 15 jaar ervaring in mezzanine, M&A advies, debt & equity advisory. 
Voor DMF was hij werkzaam bij Delta Lloyd Asset Management, Oyens & Van Eeghen en ABN AMRO/RBS 
  • Maurice Meertens heeft meer dan 7 jaar ervaring in mezzanine, leveraged finance en direct lending. Voor DMF was hij werkzaam bij Delta Lloyd Asset Management en Rabobank

 

Meer dan ooit gaat het er om de beste opportunities te vinden. En dat is precies het doel van de Private Equity Speeddating sessies waar DMF en tien andere topinvesteerders acte de présence geven. 

Meld u aan voor het 7e Private Equity Forum en ontmoet DMF en andere toonaangevende investeerders en M&A adviseurs  Mocht u als investeerder of corporate finance adviseur interesse hebben om meer deals te doen en een speeddate tafel willen reserveren e-mail dan Ezri Joy Blaauw . Er zijn nog maar een paar tafels beschikbaar en first come first served.

Gerelateerde artikelen