SPA Capital investeert in Junction

SPA Capital is als minderheidsaandeelhouder toegetreden tot Junction creative + digital agency.

Hiermee gaat het in Leeuwarden gevestigde Junction een volgende fase in waarmee men verder wil groeien. De groei moet zowel autonoom als via een buy-and-build strategie plaatvinden. Marktlink heeft het proces begeleid voor Junction.

Junction creative + digital agency is ontstaan in 2019 vanuit een fusie van Junction Creative Group, In2Media en Friks Web & Marketing. De vier verantwoordelijke ondernemers Sander Renkema en Herwig Smits (Junction Creative Group), Patrick van Erven (In2Media) en Jochem van der Schoot (Friks) creëerden met de stap een one-stop shop voor communicatie met als propositie: digital first, not digital only. In totaal werken er 60 medewerkers voor Junction, dat onlangs haar intrede deed in een gloednieuw bedrijfspand in het centrum van Leeuwarden.

Door de samenwerking met SPA Capital wil Junction haar groeiambities in onder andere development, online marketing en automation versnellen en uitgroeien tot het beste bureau van Nederland als het gaat om klant- en medewerkerstevredenheid. 

Gerelateerde artikelen