Softwaremaker Management Drives neemt CiEP over

Management Drives in Zeist heeft met ingang van 1 januari 2023 CiEP Training & Coaching in Leiden overgenomen.

Beide organisaties werken al geruime tijd intensief samen. Ze blijven elk onder de eigen naam en op de huidige locaties opereren.

Management Drives is met ruim twintig medewerkers en meer dan 4.500 licentiehouders actief in ruim 60 landen op het gebied van leiderschaps- en organisatieontwikkeling met behulp van unieke software. Het online serviceplatform van CiEP en haar ongeveer twintig coaches bevorderen persoonlijk leiderschap en effectieve zelfsturing en zijn eveneens internationaal actief.

Aansluiten op snel veranderende behoeften
Management Drives verwacht met de overname een solide basis te hebben voor het verder versterken van haar software platform en de uitbreiding van haar dienstverlening. De overname zorgt volgens Management Drives CEO Stephan van der Vat voor verbreding van de aanpak, waar partners en opdrachtgevers optimaal gebruik van kunnen maken.

“Samen beschikken we over meer slagkracht om onze ambities op het gebied van lokale en internationale groei en kennis- en productontwikkeling sneller te realiseren. Zo vergroten wij ons unieke SaaS (software as a service) aanbod dat blijft aansluiten op de snel veranderende behoeften van bedrijven en organisaties in een snel veranderende wereld.”

Borgen van duurzame gedragsverandering
Volgens Van der Vat sluiten de activiteiten van CiEP goed aan op die van zijn organisatie. “Beiden leggen we de verbinding tussen organisatieontwikkeling en cultuur, teamontwikkeling, leiderschap en software. Management Drives richt zich op organisatie, team en individu. We beschikken over een unieke tool voor het praktisch toepassen van kennis van drijfveren. Daarmee creëren we bewustwording en een beweging die uiteindelijk resulteert in borging van duurzame gedragsverandering”, aldus Van der Vat.
 

Gerelateerde artikelen