Softwarebedrijf Lyvia Group neemt Facility Kwadraat over

Het Zweedse Lyvia Group acquireert het Nederlandse Facility Kwadraat.

De overname markeert de entree van Lyvia Group op de Benelux-markt. Het in Stockholm gevestigde bedrijf heeft een succesvol trackrecord in investeringen in technologiegerelateerde bedrijven in de Scandinavische regio en Europa

Het Nederlandse bedrijf Facility Kwadraat is een leverancier van software voor facility management, planmatig onderhoud, verhuurbeheer en vastgoedbeheer. Met hun software WISH biedt het bedrijf één systeem voor alle facilitaire en vastgoedprocessen, van praktische mobiele oplossingen voor leidinggevenden tot overzichtelijke interactieve dashboards voor beheerders en managers.

“Deze alliantie betekent een belangrijke stap voor Facility Kwadraat, omdat we ernaar uitkijken om de samenwerkingscultuur en uitgebreide samenwerkingscultuur en netwerk van Lyvia Group te benutten om het bereik van onze software, WISH, in de internationale arena uit te breiden”, aldus Dick Vink, CEO bij Facilitair Kwadraat.

Faciliteit Kwadraat is voornamelijk actief in Nederland. De wereldwijde markt voor software voor vastgoedbeheer zal naar verwachting tot 2030 met meer dan zeven procent groeien, waarbij kopers een voorkeur tonen voor software die beschikbaar is in hun primaire taal. Door zich aan te sluiten bij Lyvia Group is Facility Kwadraat goed gepositioneerd voor internationale expansie.

Gerelateerde artikelen