Sociaal gamebedrijf Flavour strikt goedwillende financiers

Northwave Cyber Security en de ROM Utrecht Region steunen cyberveilig gedrag.

Northwave Cyber Security en de ROM Utrecht Region hebben geïnvesteerd in Flavour, een bedrijf dat serious games ontwikkelt. De twee games die Flavour in de markt heeft gezet, zijn voor kinderen en richten zich op gedragsverandering. Flavour heeft de serious games HackShield en HeroCenter ontwikkeld en in de markt gezet. Daarbij werkt het bedrijf samen met onder andere 200 gemeenten.

Over de hoogte van de investering zijn geen mededeling gedaan. Flavour stelt dat de financiële injectie van de beide investeerders helpt om de missie van digitale veiligheid en empowerment verder te versnellen. Het doel is om bij te dragen aan een cyberveilige generatie.

ROM Utrecht Region is een sociale investeerder die de toegang tot kapitaal voor innovatieve bedrijven in de regio vergroot. De ROM investeert in de belangrijke transitiesectoren die belangrijk zijn voor de economie van morgen: digitaal, gezondheid en duurzaamheid.

Northwave Cyber ​​Security, opgericht in 2006, is een Europese cybersecurityspecialist. Het hoofdkantoor staat in Utrecht, daarnaast zijn er vestigingen in Leipzig, Brussel en Stockholm.

“In onze missie staat het maken van een positieve impact op onze samenleving centraal,” zegt Steven Dondorp, CEO Northwave Cyber Security. “Wij leveren die bijdrage door middelgrote en grote organisaties digitaal weerbaar te maken en te houden. Onze bedrijfsfilosofie heeft daarbij niet enkel het commerciële, maar ook het bredere maatschappelijke perspectief.”

Gerelateerde artikelen