Smile Invest investeert in 4ITEGO Group

Smile Invest neemt een meerderheidsparticipatie in de toonaangevende leverancier van digitale transformatie.

Smile Invest investeert samen met Xavier Werbrouck (oprichter en CEO) en het management team en neemt de rol van groeiversneller over van Robur Capital. 4ITEGO werd opgericht in 2017 door het samengaan van CadCorner en GPO Solutions. In 2019 hebben Infinite Simulation Systems en 4ITEGO Global Services de groep vervoegd. 4ITEGO is actief in de Benelux en telt een vijftigtal medewerkers in de kantoren te Kortrijk en Breda.

Via haar dochterondernemingen is 4ITEGO een referentieleverancier van softwareoplossingen en diensten, gericht op productontwikkeling en digitale proces integratie. De onderneming positioneert zich als partner voor haar klanten en levert naast software ook professioneel advies en ondersteuning bij implementaties en opleidingen. 

Thomas Dewever en Bart Cauberghe, Managing Partners bij Smile Invest: “We zijn enthousiast om 4ITEGO te verwelkomen bij Smile Invest. 4ITEGO heeft in de voorbije jaren een indrukwekkend groeitraject gerealiseerd. Mede dankzij de recente overnames van GPO Solutions en Infinite Simulation Systems heeft de groep diepgaande kennis en expertise op het vlak van industriële automatisatie en digitale transformatie. Samen met Xavier Werbrouck zetten we dit succesvol groeiverhaal graag verder. We blijven daarvoor ook kijken naar mogelijke overnames.”

Gerelateerde artikelen