Simmons & Simmons trekt twee partners aan

David Shearer en Robert Jean Kloprogge versterken per 1 april de M&A-praktijk van het advocatenkantoor.

Internationaal advocatenkantoor Simmons & Simmons heeft vandaag aangekondigd zijn Nederlandse kantoor te versterken met de werving van een aantal nieuwe partners in Amsterdam ter versterking van de bloeiende M&A-praktijk. 

Robert Jean Kloprogge (op de foto links) stapt over naar Simmons van het Nederlandse kantoor AKD. Daarvoor werkte hij drie jaar bij Stibbe in New York. Robert Jean adviseert doorgaans vermogensbeheerders, beleggingsfondsen en financiële instellingen bij fondsoprichtingen, fusies en overnames, herstructureringen, aandelen- en schuldemissies, bank- en financieringstransacties en gestructureerde financieringstransacties. Hij treedt ook op namens deze partijen in belastingonderzoeken en -geschillen. 

David Shearer (op de foto rechts) is afkomstig van Dentons Amsterdam, waar hij partner was in de praktijk ondernemingsrecht en fusies en overnames. Hij adviseert over een breed scala aan  ondernemingsrechtelijke zaken, met een bijzondere focus op grensoverschrijdende fusies en overnames, joint ventures en projectontwikkeling en -financiering. David heeft aanzienlijke ervaring in een aantal sectoren, waaronder olie & gas, hernieuwbare en conventionele energie, natuurlijke grondstoffen en infrastructuur. Hij adviseert voornamelijk zakelijke cliënten, olie- en gasmultinationals, energieontwikkelaars, handelsondernemingen en financiële investeerders.

Gerelateerde artikelen