Simmons & Simmons versterkt met ‘Competition Team’

Advocatenkantoor Simmons & Simmons heeft versterking gekregen van Ekram Belhadj als counsel en Guido Fazzi als associate. 

Met de komst van Ekram Belhadj (links) en Guido Fazzi kan Simmons vanuit de Benelux alle expertise op het gebied van het mededingings-, staatssteun- en Europees recht aanbieden. Later dit jaar zal het mededingings- en staatssteunteam van Simmons verder worden uitgebreid.

Belhadj heeft ruime ervaring in het mededingingsrecht en staatssteunrecht en adviseerde vele bedrijven en brancheorganisaties in uiteenlopende sectoren, overheden en zorginstellingen. Cliënten doen regelmatig een beroep op haar expertise bij onder meer complexe (financiële) transacties. Ekram heeft ook veel ervaring in het verlenen bijstand bij invallen (dawn raids) door de Autoriteit Consument & Markt (ACM), opvolgende onderzoeksprocedures naar inbreuken op de mededingingsregels, en compliance. Ook vertegenwoordigt zij hen in andere procedures, waaronder fusie- en staatssteunmeldingen bij de Europese Commissie, de ACM en rechters.

Ook Fazzi is een in Europees, mededingings- en staatssteunrecht gespecialiseerde advocaat. Voordat hij advocaat werd, heeft hij ervaring opgedaan bij verschillende grote advocatenkantoren en werkte hij eveneens voor verschillende cliënten aan zaken op het terrein van mededinging en staatssteun. Ook is hij docent geweest op deze terreinen.

Gerelateerde artikelen