Sienna neemt belang in Eight Advisory

Het internationale adviesbureau groeide gemiddeld 21 procent per jaar.

Sienna Investment Managers neemt een minderheidsbelang in Eight Advisory, een financieel en operationeel adviesbureau gespecialiseerd in transacties, herstructureringen, transformatie en financiële engineering. Het meerderheidsbelang blijft in handen van de partners. 

Sienna is het alternatieve beleggingsplatform van de beursgenoteerde beleggingsmaatschappij GBL (Groep Brussel Lambert). Eight Advisory zal de structuur en onafhankelijkheid behouden. Het operationele bestuur van de groep, geleid door Pascal Raidron en Eric Demuyt, blijft ongewijzigd. 

Eight Advisory is een Europese groep, met vestigingen in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, België, Duitsland en Zwitserland. Sinds vorig voorjaar is er ook een Nederlandse vestiging. De onderneming is actief in meer dan dertig landen en telt 76 partners. Sinds de oprichting in 2009 heeft Eight Advisory een jaarlijkse continue groei gekend van gemiddeld 21 procent.

Het bedrijf streeft naar een verdubbeling van haar omvang binnen vijf jaar. "De nieuwe aandeelhouder van Eight Advisory zal ons in staat stellen om onze internationale expansie te versnellen door ons te voorzien van aanzienlijke financiële middelen”, aldus Pascal Raidron, voorzitter van Eight Advisory. Financiële details over de investering zijn niet bekendgemaakt.
 

Gerelateerde artikelen