Sequint gaat op in Crayon

Crayon, een adviesbureau voor digitale transformatie, fuseert met Sequint.

Crayon en Sequint gaan fuseren. Sequint, een expert op het gebied van softwarelicenties, was sinds de overname in 2019 al onderdeel van de Crayon Group. Voortaan zullen alle activiteiten van Sequint onder de Crayon-naam worden geleverd.

Crayon heeft uitgebreide ervaring op het gebied van software licenties, digital engineering, predictive analytics en data en AI, waarbij het bedrijf klanten helpt tijdens het gehele proces van digitale transformatie.

Sequint bedient een partnerkanaal dat IT-oplossingen biedt voor middelgrote bedrijven en softwareontwikkelaars. De partners hebben veel technische IT-kennis, maar vragen vaak aanvullende kennis over softwarelicenties en cloudvraagstukken.

Vanaf 1 februari 2024 zullen alle huidige klanten van Sequint officieel zijn toegetreden tot het klantenbestand van Crayon. In de komende maanden worden klanten in diverse fases geïnformeerd en eventueel begeleid bij de overgang naar de nieuwe situatie. Het grote voordeel voor de huidige klanten van Sequint is dat zij straks eenvoudiger toegang hebben tot andere diensten van Crayon.

Gerelateerde artikelen