Selma Baouch start als Partner bij Taylor Wessing

Het internationale advocaten- en notarissenkantoor Taylor Wessing versterkt haar Corporate, M&A and Capital Markets praktijkgroep in Amsterdam met de komst van Selma Baouch.

Selma Baouch is per 1 februari als partner verbonden aan het Corporate, M&A and Capital Markets team van Taylor Wessing. Selma is gespecialiseerd in Corporate, M&A & Private Equity. Voorheen was Selma verbonden aan respectievelijk Norton Rose en AKD.

Selma Baouch: “Taylor Wessing is een internationaal kantoor met een heel sterk internationaal netwerk en een indrukwekkend track record op het gebied van M&A en Private Equity. Het Corporate team van Taylor Wessing bestaat uit ruim 250 advocaten en notarissen verspreid over 15 landen. Met name in de veelal grensoverschrijdende M&A praktijk is een dergelijk netwerk van cruciaal belang. Ik kijk ernaar uit met deze grote schare aan professionals samen op te trekken.”

Marc van Gelder, managing partner van Taylor Wessing Nederland: “Met de komst van Selma willen we de uitstekende reputatie van Taylor Wessing’s Corporate M&A and Capital Markets team versterken op de Nederlandse markt. We zijn uitermate blij met deze aanwinst voor ons kantoor en kijken ernaar uit om met Selma’s expertise Taylor Wessing’s dienstverlening omtrent complexe grensoverschrijdende transacties naar een hoger niveau te tillen.”

Gerelateerde artikelen