Sebastiaan Preckler Hoofd Debt & Capital Advisory Deloitte België

Afgelopen augustus heeft de Debt & Capital Advisory-praktijk van Deloitte in België een nieuw director aangesteld. Sebastiaan Preckler maakte vorige zomer de overstap van BNP Paribas en ziet beweging rondom alternatieve financiers in de zuidelijke buurstaat.

Waar Alexander Olgers in 2007 de Debt Advisory-praktijk van Deloitte Nederland stichtte en sindsdien op sleeptouw neemt, behartigt Sebastiaan Preckler sinds augustus 2016 de belangen namens Deloitte in België. 

De schuldadviseur werkt in de Belgische praktijk nauw samen met de afdeling van Olgers. Ook staat de Belg in innig contact met de wereldwijde Debt & Capital Advisory-netwerk bestaande uit ruim 180 debt-professionals in meer dan 30 landen.

Alternatieve financieringsbronnen
Met de aanstelling van Preckler heeft het Big Four-kantoor de afgelopen maanden verder ingezet op het versterken van M&A-gerelateerde diensten in België. Cliënten bestaan voornamelijk uit (mid-market) corporates, real estate en private-equityhuizen en hun portfoliobedrijven.

Voor deze opdrachtgevers focust het Deloitte-adviesteam zich met name op kapitaalstructuren, herfinancieringstrajecten, groei- en overnamefinanciering en alternatieve financieringsbronnen. Voor met name de laatste activiteit verwacht het kantoor dat de interesse vanuit de Belgische M&A-markt zal toenemen.

BNP Paribas
Voorheen werkte Preckler meer dan tien jaar voor BNP Paribas in Brussel en Londen. De laatste vijfenhalf jaar was dat als director in het loan-capital-marketsteam van de van oorsprong Franse bank in de Britse hoofdstad. Daar behoorden transacties met betrekking tot corporate lending, leveraged finance, real estate en shipping finance tot zijn activiteiten. 

 

Gerelateerde artikelen