Scheybeeck investeert in mobiliteitsconcept Mobility ID

Investeringsmaatschappij Scheybeeck verwerft aandelen in personenvervoerder Mobility ID. Mobility ID is gespecialiseerd in online mobiliteitsdiensten en bekend van onder andere het online platform Taxiboeken.nl.

Dat melden beide partijen vandaag in een persbericht. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Taxiboeken.nl, een product van Mobility ID, bemiddelt tussen reizigers en aanbieders van personenvervoer. Het bedrijf verbindt via zijn mobiele app en website particuliere en zakelijke reizigers met professionele taxibedrijven.

Om de dienstverlening van Taxiboeken.nl verder door te ontwikkelen en meer naamsbekendheid te verkrijgen heeft de directie gezocht naar een investeerder. Ruud Dusseldorp, algemeen directeur Mobility ID: ”Het is Taxiboeken.nl de afgelopen jaren gelukt om in een competitieve en snel veranderende markt een unieke marktpositie te verkrijgen. De krachtenbundeling met Scheybeeck geeft ons de ruimte om de groei te maximaliseren en nieuwe kansen te benutten om ons bedrijf verder op de kaart te zetten. Daarnaast verbreedt het de mogelijkheden om begin 2018 landelijk ‘on demand’ taxiritten aan te bieden. Ons fijnmazige netwerk van professionele taxibedrijven leent zich daar bij uitstek voor. Onze klanten zullen direct van deze stap profiteren omdat wij dan in staat zijn om landelijk een taxirit aan te bieden met een aanrijtijd van slechts enkele minuten.”

Gerelateerde artikelen