Safestore versterkt Europese positie met overname Stoor

Safestore, Europa’s op een na grootste aanbieder van zelfopslag, heeft Stoor Apeldoorn overgenomen

Stoor Apeldoorn is een exploitant van 58.000 vierkante meter aan zelfopslag locaties in Apeldoorn, Nederland. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten biedt Stoor Apeldoorn veilige opslagruimte en service voor de opslag van goederen.

Met deze overname versterkt het Britse Safestore haar positie in de Nederlandse zelfopslag-markt. Deze acquisitie is in lijn met hun huidige buy-and-build-strategie, aangezien Safestore ernaar streeft om verder uit te breiden in heel Europa. Het bedrijf heeft een zeer schaalbaar platform voor meerdere landen ontwikkeld met veel marketing- en operationele expertise op het gebied van zelfopslag. 

Safestore is genoteerd aan de London Stock Exchange en heeft momenteel 178 zelfopslag faciliteiten in vijf landen die opslagruimte bieden in het Verenigd Koninkrijk en Europa. Het bedrijf biedt opslag met 24-uurs cameratoezicht, alarmsystemen, adviseurs en hoogwaardige hangsloten om de beste beveiliging te garanderen. Het bedrijf is momenteel op zoek naar meer investeringsmogelijkheden in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Safestore werd bij de acquisitie geadviseerd door Clairfield.
 

Gerelateerde artikelen