Ruurd Somberg naar Grant Thornton Mergers & Acquisitions

Ruurd Somberg treedt in dienst van Grant Thornton als Senior Manager Mergers & Acquisitions.

Grant Thornton Mergers & Acquisitions benoemt Ruurd Somberg als Senior Manager. Zijn belangrijkste expertise omvat de advisering van (aandeelhouders van) middelgrote bedrijven voor verkoop of funding alsmede (alternatieve) financieringsvormen.  

Ruurd Somberg brengt een brede ervaring mee in de corporate finance. Hij heeft ruime ervaring  in zowel M&A advisory, private equity investeringen, entrepreneurship bij startups en financieel advies aan de Nederlandse overheid. Sinds dit jaar is hij bestuurslid van de Dutch Startup Association, die zich sterk maakt voor het Nederlandse ecosysteem voor startups. 

"De klanten van Grant Thornton en mijn ervaring zijn een perfecte match en met mijn achtergrond in de Nederlandse tech/startup omgeving ben ik binnen Grant Thornton van extra waarde. Grant Thornton is een topspeler in de midmarket die zich onderscheid in hands-on senior betrokkenheid, persoonlijke aanpak, hoge kwaliteit en een geweldig internationaal netwerk. Ik ben gemotiveerd om de ambitie van het team van Grant Thornton Transaction Services mede vorm te geven en hierbij het verschil te maken in M&A advisory en de groei van deze activiteit”, zegt de nieuwe Senior Manager. 

Partners van Grant Thornton Transaction Services, Wilfred van der Lee en Evert Everaarts: “Met Ruurd aan boord telt ons team ruim 20 professionals die beschikken over grote commerciële slagkracht en executie ervaring in vele sectoren. Ruurd’s hands-on mentaliteit, ruime dealervaring en uitgebreide netwerk passen uitstekend bij ons. Wij werken iedere dag om het motto van Grant Thornton “Go Beyond” waar te maken. Dat doen we met een ambitieus en volwassen team met een herkenbare mid-market focus bij Grant Thornton klanten en daarbuiten. We zijn ervan overtuigd dat ons team met Ruurd’s bijdrage nog succesvoller zal zijn.’’
 

Gerelateerde artikelen