Rutgers & Posch breidt Corporate en Finance praktijk uit

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 11:38
Nieuwe gezichten bij Rutgers & Posch. Maarten Ahsmann en Adriaan Quist treden aan en Romée Reitsma is benoemd tot counsel.

Per 1 oktober zijn Maarten Ahsmann en Adriaan Quist aangesloten bij Rutgers & Posch. Maarten, voorheen werkzaam voor Allen & Overy en Van Doorne, maakt deel uit van het Finance team. Adriaan is aangesloten bij het Real Estate team van Rutgers & Posch. Hij maakte de overstap naar Rutgers & Posch nadat hij als advocaat werkzaam was bij Loyens & Loeff en een uitstap maakte naar een vastgoedontwikkelaar. Per oktober heeft Rutgers & Posch Romée Reitsma tot counsel benoemd. Zij richt zich op de Commercial Litigation praktijk en adviseert en procedeert op het gebied van algemene civielrechtelijke vraagstukken en geschillen, alsook op het gebied van distributie, franchise en agentuur.


Maarten Ahsmann (31) is gespecialiseerd in financieringstransacties, waaronder gesyndiceerde leningen, acquisitiefinancieringen en vastgoedfinancieringen. Ook adviseert hij over herstructureringen en aspecten van het Nederlandse insolventierecht.


Adriaan Quist (31) is gespecialiseerd in het ondernemings- en vastgoedrecht. Naast fusies, overnames en corporate housekeeping adviseert hij cliënten op het gebied van vastgoedtransacties, huurrecht, projectontwikkeling en bouwrecht.


Romée Reitsma (38) is gespecialiseerd in commercial litigation. Romée is ervaren in het adviseren over algemene verbintenisrechtelijke en processuele vraagstukken en het voeren van civiele procedures. Ze heeft als bijzonder aandachtsgebied distributie-, franchise en agentuur.

Over Rutgers & Posch

Rutgers & Posch is een in Amsterdam gevestigd boutique advocatenkantoor dat in 2013 is opgericht door ervaren partners afkomstig van gerenommeerde internationale kantoren. Met 35 advocaten staat het kantoor ondernemers, investeerders en financiers bij door hen te adviseren en geschillen op te lossen. Rutgers & Posch kenmerkt zich door de combinatie van Big Law expertise en een boutique opzet. Hiermee bieden zij cliënten hoge kwaliteit gecombineerd met een persoonlijke aanpak.
www.rutgersposch.com

Gerelateerde artikelen