Rutger Potter partner bij deBreij

Advocatenkantoor deBreij kondigt met trots aan dat Rutger Potter per 1 januari 2023 als partner zal toetreden.

DeBreij kondigt met trots aan dat Rutger Potter per 1 januari 2023 als partner zal toetreden. 

Potter is in 2011 gestart bij deBreij (destijds DeBreij Evers Boon). Hij is een ervaren litigator en focust zich op corporate en commercial litigation. De afgelopen jaren heeft hij zich onder andere bezig gehouden met complexe litigation trajecten en governance vraagstukken voor een breed scala aan cliënten van deBreij. 

Mede dankzij de toetreding van Rutger Potter kan deBreij haar positie als corporate law boutique bestendigen en uitbouwen. Daarnaast is de praktijk van de litigator instrumentaal in de wens om jong talent aan te trekken en zelf op te leiden.

DeBreij is erg blij dat Rutger zal toetreden tot haar partnergroep en ziet in hem een sterke aanvulling op de huidige partnergroep bestaande uit Laura Overes, Wytse Huidekoper, Gaston Freijser en Maurice Dudink.

Over deBreij
DeBreij is een boutique kantoor gericht op de ondernemingsrechtelijke praktijk, met een focus op M&A, governance en corporate litigation in het bijzonder. Naast boven genoemde litigation praktijk begeleiden de 31 advocaten van deBreij fusies en overnames, joint ventures, financieringsrondes, herstructureringen en kapitaalmarkttransacties. DeBreij won onder meer in 2019, 2020, 2021 en 2022 de M&A award voor beste M&A law boutique. De ambitie van de partnergroep om de sterke positie in de Nederlandse markt en internationaal uit te bouwen blijkt ook het nieuwe kantoorpand aan de Koningslaan 1 dat recent door DeBreij is betrokken.
 

Gerelateerde artikelen