Ruben Mikkers benoemd tot Head of Transaction Services van KPMG Deal Advisory

KPMG heeft Ruben Mikkers weten te behouden voor KMPG Deal Advisory. Mikkers, die reeds elf jaar actief is bij KPMG, is per 1 oktober leiding gaan geven als Head of Transaction Services aan de dealpraktijk.

“Als nieuw benoemd Head of Transaction Services zie ik twee grote uitdagingen. Dat is het faciliteren van groei en het behouden van goede mensen. Ook het sneller uitrollen van allerlei nieuwe tooling is prioriteit om ons werk nog diepgravender en efficiënter te kunnen verrichten,” aldus Mikkers, die sinds 2012 partner is.

Over de samenstelling van de afdeling is Mikkers positief gestemd. “Mijn groep is bijna honderd man sterk en is onderdeel van de Deal Advisory praktijk. Die naam dekt de lading perfect, want de afdeling beslaat een breed palet van specialisten die in de dealcycle nodig zijn. Als groot dealhuis kunnen we alles aanbieden. Klanten vragen daar dan ook actief naar.”

Waar Mikkers benoemd werd tot Head of Transaction Services en binnen KPMG is gebleven, stapte Kevin Driesen onlangs over naar de M&A Corporate Finance groep van het Big Four kantoor.   

 

Waar Mikkers benoemd werd tot Head of Transaction Services en binnen KPMG is gebleven, stapte Kevin Driesen onlangs over naar de M&A Corporate Finance groep (eveneens onderdeel van Deal Advisory) van het Big Four kantoor.   

Gerelateerde artikelen