Royal HaskoningDHV neemt Novius over

Royal HaskoningDHV heeft Novius overgenomen, een managementadviesbureau gespecialiseerd in strategische bedrijfstransformatie. Novius wordt onderdeel van Royal HaskoningDHV Digital dat daarmee meer dan 250 digitale experts telt.

Met de overname wil Royal HaskoningDHV haar expertise op het gebied van digitale transformatie versterken. 

Novius is gespecialiseerd in complexe digitaal gedreven business transformaties in de publieke en private sector met gerenommeerde eigen methoden zoals het Business Transformatie Framework en het Architectuur Raamwerk. Novius focust op het innoveren en hervormen van organisaties. Het klantenbestand is zeer gevarieerd met onder meer Schiphol, Rabobank, Gemeente Tilburg, Enza, AEGON, NS, ProRail en Waterschap Rivierenland als opdrachtgevers.

Royal HaskoningDHV heeft complementaire kennis en kennis en ervaring in data science, voorspellende simulaties en softwareontwikkeling. Het onlangs gelanceerde Royal HaskoningDHV Digital met haar portfolio van digitale consultancy en softwareoplossingen, ondersteunt klanten in sectoren als water, industrie en mobiliteit bij het optimaliseren van hun bedrijfsvoering door middel van digitale transformatie.

Gerelateerde artikelen