Rotterdam Port Fund investeert in Tagpoint Training

Dit Rotterdams bedrijf ontwikkelt innovatieve, digitale veiligheidstrainingen voor professionals in de haven, bouw en industrie.

Het Rotterdam Port Fund is een initiatief van Havenbedrijf Rotterdam, NIBC, InnovationQuarter en enkele Rotterdamse ondernemers. Het is de tweede investering – waarde onbekend – die geheel volgens plan precies een jaar na de eerste plaatsvindt. Het unieke van Tagpoint is dat het zich niet alleen richt op training en certificering, maar op daadwerkelijke gedragsverandering: veiligheidsprotocollen zijn immers niet veel waard als het personeel zich niet aan de voorschriften houdt. 

Frans van der Harst, managing director bij het Rotterdam Port Fund: “Bedrijven in de maritieme sector zien steeds meer in dat veilig werken alleen mogelijk is door in te zetten op gedragsverandering. Tagpoint voorziet in deze behoefte met een interactieve, schaalbare e-learning oplossing die gebaseerd is op de modernste leertechnieken. Als Rotterdam Port Fund zijn wij erg blij met de voortgang die Tagpoint getoond heeft in het afgelopen jaar, en bieden wij graag verdere ondersteuning om de groei te versnellen.”

Gerelateerde artikelen