Roel de Vries Managing Director tax team A&M

Alvarez & Marsal (A&M) heeft Roel de Vries tot Managing Director van het tax team van A&M Benelux benoemd. 

De Vries heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van corporate en internationaal belastingadvies. Hij is gespecialiseerd in tax diligence en adviesdiensten met betrekking tot financiële dienstverlening en fusies en overnames. De Vries heeft ruime ervaring met het oplossen van complexe fiscale problemen met betrekking tot de structurering van reorganisaties en fusies, grensoverschrijdende investeringen en financiering, distressed debt, vastgoed en securitisatie.

De Vries heeft gewerkt in verschillende sectoren, waaronder consulting, software en technologie, energie en hulpbronnen en biowetenschappen. Voordat hij bij A&M in dienst trad, werkte hij als senior fiscalist bij Deloitte in Amsterdam. In die functie gaf hij leiding aan een team van belastingadviseurs dat werkte met cliënten in de financiële dienstverlening en de vastgoedsector. Daarnaast heeft de De Vries ook verschillende detacheringen gedaan bij Deloitte kantoren en bij cliënten wereldwijd.

Roel de Vries behaalde een master in Fiscale Economie aan de Rijksuniversiteit Groningen en nam deel aan het Advanced LLM programma, in Amerikaans en internationaal belastingrecht, aan de Universiteit van Leiden. Hij is lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.

Alvarez & Marsal is een dienstverlener op het gebied van adviesverlening, verbetering van bedrijfsprestaties en turnaround management. De Vries wordt vooral verantwoordelijk voor de fiscale dienstverlening aan de FSI (Financial Services Industry) en Real Estate klanten, inclusief M&A transacties voor deze klanten. Hij zal nauw samenwerken met teams in de UK en US. 
 

Gerelateerde artikelen