Robin van Denderen is nieuwe director Schuiteman M&A-Corporate Finance

Per 1 januari 2024 is Robin van Denderen benoemd tot director binnen Schuiteman M&A-Corporate Finance.

In zijn nieuwe rol maakt Van Denderen verder deel uit van het brede directieteam van Schuiteman en heeft hij de dagelijkse leiding over het team van toegewijde medewerkers binnen Schuiteman M&A-Corporate Finance. Met zijn uitgebreide ervaring en bewezen leiderschap in Mergers & Acquisitions (M&A) en Corporate Finance, speelt hij, in samenwerking met Jan Louis Burggraaf, een belangrijke rol bij het realiseren van de strategische doelstellingen en het ondersteunen van de groei van de organisatie.

In zijn vorige functie als Senior Manager Corporate Finance bij Schuiteman was Van Denderen sinds 2019 werkzaam in de audit & assurance praktijk en als register valuator. Hij adviseerde klanten op het gebied van corporate finance, (bedrijfs-) waarderingen met betrekking tot fusie- en overnametrajecten en bijbehorende due diligence-onderzoeken. Ook voerde hij als gerechtelijk deskundige onderzoeken uit in geschillen, zowel op het gebied van bedrijfswaardering als op het gebied van accountancy. Ook in zijn nieuwe rol zal hij deze werkzaamheden voortzetten.

“Wij hebben het volste vertrouwen dat onder de dagelijkse leiding van Robin de discipline M&A-Corporate Finance zich verder zal ontwikkelen, zowel nationaal als internationaal. Met zijn kennis en ervaring zal hij ook een waardevolle aanvulling zijn binnen het directieteam“, aldus Jorrit Koops, algemeen directeur en partner bij Schuiteman.

Schuiteman M&A-Corporate Finance maakt deel uit van de Schuiteman-groep, een full-service accountantskantoor met 185 medewerkers en kantoren in Bosch en Duin, Ede, Barneveld, Voorthuizen, Huizen en Harderwijk.

Gerelateerde artikelen