Robert van Beemen partner DRB Groep 

Robert van Beemen wordt partner bij Dicke Röell Breedveld (DRB Groep). 

Met de komst van Robert wil DRB haar Strategiepraktijk verder ontwikkelen en uitbouwen.

Van Beemen heeft jarenlange ervaring met strategieontwikkeling voor advocatenkantoren. Hij adviseert over (internationale) trends en ontwikkelingen, internationale (referral) strategieën, en ESG, en de betekenis daarvan op het business en governance model.

Van Beemen werkt al meer dan 15 jaar in de professionele en juridische dienstverlening. Hij was advocaat bij VanEps op Curaçao, curator in het Lehman Brothers-faillissement, en de afgelopen acht jaar was hij verbonden aan Venturis Consulting Group, waarvan de laatste vijf jaar als partner. Hij is officer van de Law Firm Management Committee van de International Bar Association (IBA), en actief binnen de Association of International Young Lawyers (AIJA). Van Beemen heeft rechten gestudeerd in Utrecht, en is tevens alumni van de Rotterdam School of Management.

Komende maand verschijnt bij Globe Law and Business de publicatie over ESG: Building the Sustainable Law Firm: Developing and Implementing an ESG Strategy, dat Van Beemen samen met zijn Venturis-partner Sophie Boyer Chammard schreef.

Gerelateerde artikelen