Rivean Capital neemt Wilvo Group over

Laatst gewijzigd: 16 november 2023 12:11
Wilvo Group trekt investeerder Rivean Capital aan om de volgende groeifase te ondersteunen.

Private equity-investeerder Rivean Capital kondigt aan dat het een overeenkomst heeft getekend voor de overname van Wilvo Group, een toonaangevende leverancier van technische metalen componenten en systemen voor hightech toepassingen die zich richten op high-mix, low-volume series.

Samen met het bestaande managementteam van Wilvo zal Rivean de aandelen overnemen van bestaande aandeelhouders, waaronder Borromin Capital.

Wilvo bedient een verscheidenheid aan OEM-klanten en gedifferentieerde leveranciers in aantrekkelijke en groeiende industrieën zoals halfgeleiderindustrie, industriële automatisering, medische technologie, textiel en landbouw.

Sinds 2020 heeft Wilvo vijf overnames voltooid, die nu een breed scala aan geavanceerde productietechnologieën en bewerkingsmogelijkheden huisvesten, waaronder lasersnijden/ponsen, CNC frezen/draaien, robotlassen/buigen, evenals diensten met toegevoegde waarde, waaronder (cleanroom) assemblage, onderhoud en renovatie en door de leverancier beheerde inventaris.

Klaar voor de volgende groeifase
De toewijding van het management om de partner bij uitstek te zijn voor snelgroeiende OEM’s zal voortdurende investeringen in de organisatie vereisen, evenals een verdere uitbreiding van productietechnologieën en -mogelijkheden. Met de steun van Rivean zal Wilvo zijn (internationale) groeitraject voortzetten en de uitvoering van zijn strategische agenda kunnen versnellen.

Clifford Chance adviseerde Rivean Capital bij deze transactie.

Gerelateerde artikelen