Rien Nagel treedt toe tot Quadrum Capital

Rien Nagel is per 1 april als partner toegetreden tot Quadrum Capital. Deze ondernemende investeringsmaatschappij is actief sinds 2012 en gevestigd in Almelo en Utrecht.

Nagel was tot september vorig jaar als lid van de raad van bestuur verantwoordelijk voor het Nederlandse bankbedrijf van Rabobank. De huidige partners van Quadrum Capital zijn Herman Hazewinkel, Arjan Hoop en Peter Oostenenk.

"Ik verheug me op mijn toekomst bij dit mooie bedrijf", aldus Rien Nagel over zijn start bij Quadrum Capital. "Quadrum heeft al aansprekende resultaten laten zien en een mooie portefeuille in de afgelopen jaren opgebouwd. Ik ben blij dat ik mijn ervaring en expertise kan inzetten voor Quadrum Capital. Bovendien word ik na een lange bestuurlijke loopbaan nu ondernemer, iets wat ik al lang heb geambieerd en wat nu werkelijkheid gaat worden."

Peter Oostenenk en Arjan Hoop over de komst van Rien Nagel: "Quadrum Capital groeit snel, binnenkort lanceren we ons nieuwe fonds. De komst van Rien Nagel past hierin uitstekend. Zijn achtergrond en netwerk zijn een aanwinst voor Quadrum. Wij zien uit naar de samenwerking."

Gerelateerde artikelen