Rens Bondrager nieuwe partner Tax bij Allen & Overy

Allen & Overy Netherlands benoemt per 1 mei 2021 Rens Bondrager als partner Tax.

Brechje van der Velden, senior partner Allen & Overy Netherlands: “Wij zijn in Amsterdam heel blij met de promotie van Rens. Hij brengt een, zeker in deze tijd, logische uitbreiding van onze tax praktijk. Een sterke teamspeler die op hoog niveau opereert en daarmee van grote waarde is voor ons kantoor.”

Rens Bondrager is gespecialiseerd in nationaal en internationaal belastingrecht. Zijn praktijk is gericht op complexe vaak grensoverschrijdende transacties, in het bijzonder op het gebied van fusies en overnames en private-equity transacties. Daarnaast is hij actief betrokken bij het opzetten van investeringsfondsen en het adviseren van investeerders in dergelijke fondsen. 

Rens heeft tevens uitgebreide kennis van de fiscale aspecten van werknemersbeloningen en werknemersparticipaties. Daarnaast is hij de afgelopen jaren onze vertrouwenspersoon geweest en spendeert hij veel tijd aan pro bono-gerelateerde zaken. Rens is een van de dertig nieuwe partners die Allen & Overy vandaag wereldwijd heeft benoemd.

Gerelateerde artikelen