Twee nieuwe partners bij Florin Finance: Remco Goes en Niels Roks

Dealmakers Remco Goes en Niels Roks zijn per 1 januari 2021 toegetreden als partners tot Florin Finance

Remco Goes (1982) is per 1 januari toegetreden als partner tot Florin Finance. Remco heeft ruim 13 jaar M&A ervaring opgedaan bij Deloitte Corporate Finance. Remco zijn expertise ligt in het adviseren van corporates, snelgroeiende bedrijven en private equity huizen, met name in transacties waarbij de onderneming een technology angle heeft. Zo heeft hij afgelopen jaar o.a. softwarebedrijf Planon geadviseerd bij de verkoop van een minderheidsaandeel aan Schneider Electric en heeft hij COGAS bijgestaan bij de verkoop van haar glasvezelnetwerk aan Delta Fiber en Standard Investment geadviseerd bij de verkoop van Flatfield aan de Zweedse NCAB Group.

Remco Goes: “Ik ben onder de indruk van de professionaliteit en kwaliteit van zowel het Florin Finance team als het internationale netwerk waar Florin Finance bij aangesloten is. Ik kijk er naar uit om in een ondernemende setting waarbij de focus puur op M&A advisory ligt, mijn steentje bij te dragen aan de verdere groei. “

Niels Roks (1981) is per 1 januari toegetreden als partner tot Florin Finance. Niels heeft meer dan 14 jaar M&A ervaring, opgedaan bij ING, Rabobank en PwC. Niels heeft uitgebreide ervaring in en kennis van de maakindustrie met een specifieke focus op de agritech sector. Zo heeft hij afgelopen jaar Denso geadviseerd bij het verwerven van een minderheidsbelang in Certhon Greenhouse Solutions, de aandeelhouders van Van der Hoeven Horticultural Projects bijgestaan bij de verkoop aan Arvesta en Horticoop geadviseerd bij het verwerven van een 100% belang in Smartcoat.

Niels Roks: “De ambitie van Florin Finance om door te groeien tot een toonaangevende M&A mid-market advisory boutique sprak me direct aan. De mogelijkheid om tegelijkertijd met Remco in te stappen en dit samen te gaan verwezenlijken maakt het een unieke kans.”

Over Florin Finance: Florin Finance is een onafhankelijke M&A advisory boutique met een focus op mid-market transacties, opgericht in 2013 door Leo Bos en Derk Jan Helleman. Met een team van 12 professionals en onderdeel van het internationale netwerk Infinita, onderscheidt Florin zich door een ondernemende en professionele aanpak. Dit heeft geresulteerd in een aansprekend track record van transacties over de afgelopen jaren. Zo heeft Florin Finance recentelijk de aandeelhouders van Paques bijgestaan in de verkoop van een meerderheidsbelang aan SKion Water en de verkoop van Yellowtail aan Conclusion.

Derk Jan Helleman en Leo Bos: “Wij zijn verheugd dat 2 vooraanstaande hands-on dealmakers van een nieuwe generatie met eens schat aan ervaring zich hebben aangesloten bij Florin. Hiermee zet Florin een belangrijke stap in haar ontwikkeling als leidende mid-market M&A boutique”

Gerelateerde artikelen