Reinier Huisman versterkt Accuracy als partner

Per 1 september is Reinier Huisman als partner toegetreden tot internationaal adviesbureau Accuracy. Huisman heeft jarenlange ervaring in strategische consultancy en is verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de strategische propositie van Accuracy.

Naast Leontine Koens-Betz en Bas van Helden is Huisman de derde partner van het Nederlandse kantoor.

Reinier Huisman: “Strategie is vandaag keuzes maken die de bedrijfsperformance van morgen significant beïnvloeden. Geen bestuurder of investeerder wil blinde keuzes maken en daarom is strategische analyse van markttrends, klantgedrag en het concurrentiespeelveld zo enorm waardevol. Wat mij motiveert, is een klant die nooit verwacht had dat ons werk zoveel concrete en gekwantificeerde inzichten geeft over de toekomst en daarna met meer rust en vertrouwen een besluit neemt tot overname of investering.”

Tot voor kort was Huisman werkzaam in het Global Strategy/M&A-team van eBay Inc. Daarvoor was hij eigenaar van een strategy & corporate finance boutique. Verder heeft hij onder andere voor KPMG Transaction Services gewerkt en enkele jaren voor de Raad van Bestuur van KPMG in het corporate strategie team. 

Gerelateerde artikelen