Rein Kronenberg partner Viotta

Rein Kronenberg is partner geworden bij advocatenkantoor Viotta. 

Kronenberg is afgestudeerd aan de Universiteit Leiden en is advocaat sinds 1989. Hij begon zijn loopbaan bij De Brauw Blackstone Westbroek en was vervolgens als advocaat verbonden aan Stibbe en Clifford Chance in Amsterdam en London. Hij legt zich toe op ondernemingsrecht, financieel recht en de commerciële praktijk. Hij adviseert zowel in de transactiepraktijk als in de procespraktijk.

Kronenberg wisselde zijn werkzaamheden als advocaat af met werk in het bedrijfsleven. Hij was general counsel van Randstad, senior-counsel voor alternatieve investeringen bij APG Asset Management, de vermogensbeheerder van onder meer het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds en op interim-basis secretaris van de vennootschap en hoofd juridische zaken bij TOM Holding N.V., de voormalige optiebeurs en broker in Amsterdam, waarvan ABN AMRO, Nasdaq, Binck Bank, Optiver en IMC eigenaars waren. 

Voordat hij zijn praktijk als partner bij Viotta voortzette was hij oprichter en advocaat bij Kronenberglegal in Amsterdam.

Gerelateerde artikelen