RBS bankier Gabrielle Reijnen naar Alvarez & Marsal

RBS bankier Gabrielle Reijnen is benoemd tot Managing Director van het restructuring team van Alvarez & Marsal in Amsterdam. Reijnen heeft 20 jaar ervaring in corporate en investment banking waar zij veel betrokken was geweest bij capital structuring processen, M&A advies, debt en equity capital markets.
Reijnen was voorheen werkzaam als Head of Corporate Coverage en lid van het management team van RBS in Nederland. In deze functie was zei actief in capital structuring, (event-driven) financing, M&A en risk management situations. Voor RBS werkte zij als Managing Director op de energy en resources afdeling van ABN AMRO in Amsterdam. Bij meerdere transacties verzorgde Reijnen advies op het gebied van acquisition financing, refinancing en corporate finance. Zij heeft ook zeven jaar op de corporate finance / M&A afdeling van ABN AMRO gewerkt en vijf jaar in equity capital markets van ABN AMRO Rothschild.
Reijnen is afgestudeerd bedrijfseconoom bij de Erasmus Universiteit Rotterdam en is ook afgestudeerd aan de Harvard Business School.
 
Gerelateerde artikelen