Raymond Salet wordt Senior Communications Strategist bij CitySavvy

Raymond Salet gaat bij CitySavvy, bureau voor financiƫle en corporate communicatie, aan de slag als Senior Communications Strategist. Hij zal de klanten van CitySavvy adviseren op het gebied van communicatiestrategie, met bijzondere aandacht voor crisis- en transactiegerichte communicatie.

Eerder was Raymond Salet Director Corporate Communications bij SNS REAAL, Hoofd Media Relaties bij Rabobank, Hoofd Perscontacten bij het Ministerie van Financiën en Hoofd Pers en Public Affairs bij Amsterdam Exchanges/Euronext Amsterdam.  Naast zijn werk voor CitySavvy is Raymond docent Media en Communicatie aan Windesheim, de kennisinstelling voor hoger onderwijs, onderzoek en ondernemen
 
"In deze turbulente tijden is een weldoordachte communicatiestrategie cruciaal voor zowel bedrijven als instellingen. Met veel enthousiasme ga ik de klanten van CitySavvy helpen met het ontwikkelen en uitvoeren van hun strategieën. Mijn ervaring op het gebied van mediarelaties zal een goede aanvulling zijn op de bestaande kennis en ervaring binnen CitySavvy", zegt Raymond.

"Voor CitySavvy is het een enorme opsteker dat Raymond, met al zijn ervaring en contacten, het team komt versterken.  Wij zijn heel blij dat we hem mogen verwelkomen", aldus Jana Sanchez, CEO van CitySavvy.
 
 

 
 
 

Gerelateerde artikelen