Ray Leclercq nieuwe CFO private equity owned Unit4

Softwareleverancier Unit4 heeft Ray Leclercq benoemd tot CFO. Hij volgt na zes jaar Edwin van Leeuwen op. Met de benoeming is het nieuwe managementteam van het portfoliobedrijf van private equity investeerder Advent International compleet.
Ray Leclercq wordt verantwoordelijk voor de financiële en juridische zaken van Unit4. Hij gaat zich onder andere bezighouden met de transitie naar een op abonnementen gebaseerd bedrijfsmodel. Leclercq werkte eerder bij The Gores Group waar hij als managing director European Operations verantwoordelijk was voor het toezicht op en de controle van het portfolio van de organisatie. Daarvoor was hij cfo en vervolgens cto (chief transformation officer) bij Unify, een joint venture tussen Siemens en The Gores Group. 
Sinds 2013 is Unit4 eigendom van private equity bedrijf Advent International. Het bestuur is helemaal omgegooid. José Duarte is sinds 1 januari 2014 de nieuwe CEO van Unit4. Hij volgde Chris Ouwinga op. Daan Snijders is aangesteld als Chief Technology Officer. 
 
Gerelateerde artikelen