Rapid Circle versterkt zich met Portiva en Insync Technology

Rapid Circle, een Nederlandse Microsoft cloud-specialist, neemt Portiva en het in Australië gevestigde Insync Technology over. 

Rapid Circle heeft kantoren in Amsterdam, Pune en Melbourne en ontving in 2020 een investering van private equity-maatschappij Mentha Capital. Het bedrijf heeft de ambitie om binnen vijf tot zeven jaar uit te groeien tot een wereldwijde Microsoft-specialist met meer dan 100 miljoen euro omzet en 1000 medewerkers. Met de overname van Portiva en Insync Technology wordt een hele concrete stap richting dit doel gezet.

Portiva is gevestigd in Den Haag en Nieuwegein en rekent grote namen als VodafoneZiggo, KLM, Red Bull en de Louwman Group tot zijn klanten. Het bedrijf staat bekend om zijn expertise in Microsoft-technologie en Enterprise Security. Dankzij de acquisitie worden deze professionals samengebracht met hun peers bij Rapid Circle, en krijgen alle medewerkers gelegenheid zich verder te ontwikkelen binnen het uitgebreide Microsoft-aanbod.

Met de overname van Insync Technology, dat een team heeft van vijftig medewerkers, breidt Rapid Circle ook zijn activiteiten in Australië verder uit. Insync is gespecialiseerd in Microsoft Teams en Unified Communications en heeft drie vestigingen in Australië die samen met het huidige kantoor van Rapid Circle in Melbourne voor meer groei moeten zorgen. 

De komende periode richt Rapid Circle zich onder meer op de integratie van Portiva en Insync Technology. Zowel het management team van Portiva als de drie eigenaren van Insync Technology krijgen een rol binnen de nieuwe organisatie.

Gerelateerde artikelen