Ramon Schuitevoerder partner bij MBCF

Ramon Schuitevoerder is bij MBCF Corporate Finance (MBCF) benoemd tot partner. Sinds 2004 is de 33-jarige Schuitevoerder werkzaam in de M&A praktijk van MBCF.
“Ramon combineert een messcherp inzicht om bedrijven te matchen met potentiele kopers en verkopers met een drive om die partijen ook bij elkaar te brengen en de perfecte deal voor partijen te realiseren," aldus Raoul Duysens, managing partner bij MBCF. Roel ter Steeg, samen met Schuitevoerder verantwoordelijk voor het sectorteam Zakelijke Diensten, vult aan: "Dat heeft geleid tot een snelle carrière waardoor hij nu op relatief jonge leeftijd al klaar is voor deze stap".
 
Schuitevoerder is actief in het sectorteam Zakelijke Diensten met nadruk op branches Human Capital en ICT. Sinds zijn start bij MBCF in 2004 heeft hij vele transacties gedaan in het middensegment van de markt, het gebied waar MBCF doorgaans actief is. De benoeming is per 1 februari 2016.
 
Bij de afgelopen M&A Awards was Schuitevoerder genomineerd als Best Young Talent. "Met de stap naar Director, ben ik weer dichter bij het ondernemerschap,” zei hij destijds nog in een interview.
Gerelateerde artikelen