Radar360 en Visionplanner bundelen krachten

De Visma-bedrijven Visionplanner en Radar360 bundelen hun krachten en gaan intensief samenwerken. Brigitte Buntinx en Harrie van den Bersselaar, oprichters van Radar360, doen een stap terug.

Beide bedrijven bieden softwareproducten die accountants- en administratiekantoren ondersteunen bij hun belangrijkste kernprocessen: Radar360 met CRM- en practice management-oplossingen en Visionplanner met software voor dashboarding, jaarrekeningen en fiscale aangiftes.

Beide organisaties houden volgens Visma focus op de ontwikkeling van hun producten, waarbij wel zal worden gezocht naar integraties die van toegevoegde waarde zijn voor de gebruikers.

Radar360 werd in 2000 opgericht als CRM-applicatie. Naast CRM biedt Radar360 ook documentmanagement, urenregistratie en een facturatiemodule en is daarmee uitgegroeid tot een cloudplatform dat de moderne accountant de 360 graden inzichten biedt die nodig zijn in de accountancy. Inmiddels werken ruim 650 administratie- en accountantskantoren met Radar360.

Visionplanner is een online platform – web en mobile – voor administratie- en accountantskantoren én hun klanten. Ondernemers gebruiken de cijfers in Visionplanner om hun bedrijf beter te kunnen sturen. Kantoren gebruiken Visionplanner om hun klanten op een efficiënte manier te voorzien van financiële informatie en rapportages.

Naast het Visionplanner platform, vallen de softwareproducten van MLE, Comandi en Infine ook onder de Visionplanner groep.
 

Gerelateerde artikelen