Rabo M&A aan de snor voor Movember

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 10:02
De M&A afdeling van Rabobank neemt dit jaar deel aan de Movember competitie. Het idee achter Movember is dat iedereen een maand lang een snor kweekt om fondsen en bewustzijn te werven voor de gezondheid van de man. Ook in deze 'league tables' wil Rabo M&A naar de top: het team staat op het moment in de top 5 van Nederland.

Het gehele Rabo International M&A team, onder leiding van Pieter Stor, neemt deel aan deze actie; de teamleider is Robert-Jan Vijverberg. Op de teampagina is te zien dat het team op het moment 4e van Nederland is, met een tussenstand van 4.771 euro. Daar zal de komende weken ook te zien zijn hoe een M&A adviseur met snor eruit ziet. 

"Net als in de M&A league tables, zouden we onze leidende positie in de Movember competitie graag verder willen uitbreiden teneinde het ingezamelde bedrag nog veel verder te verhogen", aldus de bijna besnorde M&A-adviseurs. M&A zal in de laatste week weer contact opnemen om te kijken wie de langste (snor) heeft en in hoeverre het dragen van een snor bijdraagt aan een snellere closing van deals.  

 
Op de foto: 
Het M&A team in de eerste week, met beginnende snorren. Head of M&A Pieter Stor staat helemaal rechts, team captain Robert-Jan Vijverberg daarnaast. 
Gerelateerde artikelen