Quoratio Groep breidt uit met Ferm in Pensioenen

Quoratio Groep breidt uit door de overname van Ferm in Pensioenen en verbreedt hiermee het aanbod van consultancydienstverlening met een vijfde domein: pensioenuitvoering. De uitbreiding met Ferm in Pensioenen betekent de vierde acquisitie in vier jaar tijd voor de Quoratio Groep, dat mede door autonome groei bestaat uit een bedrijf van circa 600 FTE. 

De Quoratio Groep levert detacherings- en consultancydiensten binnen complexe administraties op het gebied van HR Process & Payroll, Finance & Control, Healthcare en Sociaal Domein & Uitkeringen. Met de expertise op het gebied van pensioenuitvoer en -administratie biedt Quoratio Groep nu het meest volledige aanbod in de markt. 

Door het samengaan met Ferm in Pensioenen kan Quoratio Groep bovendien haar ambitie van 'alle expertise onder één dak' naar klanten waarmaken. Daarnaast sluiten de werkzaamheden van bestaande domeinen en nieuwe expertises naadloos op elkaar aan. Beide partijen verwachten veel van de synergie tussen onder andere de salarisadministratie en van de pensioenuitvoer en -administratie.

Ferm in Pensioenen en de medewerkers blijven een aparte entiteit binnen de multi-label strategie van de Quoratio Groep. De dienstverlening van Ferm in Pensioenen verandert niet, al wordt de slagkracht door de overname flink uitgebreid. Het is de ambitie dat er aan het einde van het jaar vijfentwintig nieuwe medewerkers aangetrokken zijn. In 2022 zal het pensioendomein dan minimaal verdubbelen. 

Gerelateerde artikelen