Dáárom is PE Summit 2021 een absolute must

Inspirerende sprekers, actuele discussies; tijdens Private Equity Summit 2021 blijft geen vraag onbeantwoord.

Verplicht nummer voor iedere M&A Advisory-, PE- en VC-professional: de 2021-editie van Private Equity Summit. Donderdag 18 november komt de top van onze branche samen om terug te kijken, vooruit te blikken, actuele thema’s te bespreken, te netwerken. En dat allemaal in de even inspirerende als gastvrije ambiance van het KPMG-bastion langs de A9 in Amstelveen. Meld je hier direct aan. 

Het dagvoorzitterschap is in handen van Herman Kaemingk (advocaat en lid van praktijkgroep Corporate/M&A bij Loyens & Loeff) en Willem van Oosten (M&A Community Moderator en editor). 

Van Oosten zal de Summit openen met een Market Update. Hij geeft op zijn eigen, karakteristieke wijze duiding aan de cijfers: hoeveel PE-deals waren er – tot op heden – dit jaar? Welk fonds kan buigen op de meeste deals, welk fonds op de grootste? ‘Wie’ rondde dit jaar de meeste investments af, hoe zat dat met divestments? Wat kan er gezegd worden over de vergelijking met 2020? 

Kijkend naar de verschillende sectoren: waar was sprake van de meeste exits, waar van de meeste investeringen? En hoe zat het eigenlijk met hier te lande opererende buitenlandse fondsen, waren dat er meer of minder dan in 2020 en uit welke contreien zetten zij koers naar de Hollandse polder?

Van Oosten zal, ook aan de hand van onze M&A database, uitleggen wat er in de markt gebeurt, hoe het lopende jaar zich heeft ontwikkeld, wat we in de nabije toekomst kunnen verwachten. Maar er is meer, veel meer op PE Summit 2021. Deepdive Top Deals; de verhalen achter mooie en opvallende deals. Valuations & multiples; wanneer keert de wal het schip? Deepdive SPAC; wat kunnen we verwachten na de omslag van de dynamiek in de Verenigde Staten? Verdienen aan de klimaatcrisis: hoe kan private equity instappen en profiteren van de multinational-race om nu echt stappen te maken richting dat ESG-profiel? En hoe zet je nou toch een effectief leiderschapsteam op…

Het zal die 18e november allemaal tijdens paneldiscussies, round tables, masterclasses en debatten worden besproken. Sprekers? Grote namen, een heel scala, de garantie voor échte inhoud. Stijn Vos (CEO van Esdec Solar Groups), Bert Colijn (Senior Economist van ING), Koos Teule (CFO van Gilde Buy Out Partners), Cilian Jansen Verplanke (Partner/Investor Relations van Karmijn Kapitaal), Alain Cracau (Hoofd Sustainable Business van Rabobank Groep), Pieter Ebeling (Senior Partner Odgers Berndtson), Jan Willem de Groot (Partner Houthoff), Elwin de Groot (Hoofd Macro Strategie Rabobank), Rob van Veldhuizen (Global Head of Corporate Finance ING) en Paul de Hek (Managing Director Corporate Finance ING).

En dan zijn daar nog Nienke Vledder (Senior Portfolio Manager APG). Zij zal tijdens de paneldiscussie ‘Verdienen aan de klimaatcrisis’ vertellen hoe ’s lands grootste pensioenuitvoeringsorganisatie hier in staat, wat er in 2021 is gebeurd, hoe we naar 2022 kunnen en misschien wel móeten kijken.

Egbert Prenger (Partner Egeria) en Boris Kawohl (Managing Director 3i Group) spreken tijdens de door Pieter Ebeling (Senior Partner Odgers Berndtson) geleide paneldiscussie How to build an effective leadership team. Omdat de PE-markt snel verandert, is aanpassingsvermogen cruciaal en wordt waardecreatie steeds complexer. Maar met welke leiderschapskwaliteiten maak je nou het verschil? Hoe belangrijk zijn diversiteit en inclusiviteit hier eigenlijk? En waar zetten succesvolle PE-investeerders op in?

Veel actualiteit, terugblikken én vooruit kijken, inhoudelijke discussies die er écht toedoen, sprekers die het verschil maken… We zeiden het al eerder; Private Equity Summit 2021 is een must voor iedereen in M&A, PE en VC die óók dat verschil wil maken. Daarom, met vette stip in de agenda: donderdag 18 november, vanaf 12 uur bij KPMG!     

Mis dit evenement niet en schrijf je nu in

Gerelateerde artikelen