Pride Capital Partners investeert in Deense AI-startup

EasyTranslate biedt eenvoudige, snelle en betaalbare vertaal- en contentoplossingen.

De Deense startup EasyTranslate, opgericht in 2010, heeft een investering van 2,75 miljoen euro ontvangen van de Nederlandse software- en IT-investeerder Pride Capital Partners

Het nieuwe kapitaal creëert ruimte voor verdere ontwikkeling van de nieuwe AI-gestuurde functionaliteit en draagt bij aan de ambitie om de organische groei van EasyTranslate te versnellen. Bovendien stelt de strategische samenwerking EasyTranslate in staat om zijn marktaandeel te vergroten door strategische overnames te realiseren wanneer de kans zich voordoet.

"We zijn blij een ervaren investeerder als Pride Capital Partners te hebben aangetrokken, die een bewezen geschiedenis heeft in het stimuleren van de groei van internationale software- en IT-bedrijven”, aldus Frederik Riskær Pedersen, oprichter en CEO van EasyTranslate. 

“Deze investering stelt ons in staat meer te investeren in onze softwareoplossing en ChatGPT-integraties, waardoor we nog geavanceerdere oplossingen voor het automatiseren van contentstromen en vertalingen voor bedrijven kunnen realiseren. Allemaal met als doel de klantervaring te verbeteren. Met Pride Capital Partners hebben we een strategische partner gevonden die gelooft in ons plan, dat we gezamenlijk kunnen blijven uitvoeren."
 

Gerelateerde artikelen