Pre-nominaties Best Young M&A Talent en Best Small Cap Deal bij de vleet

Er komt rook uit de servers bij Alex van Groningen. De pre-nominaties voor Best Young Talent in M&A en de beste Small Cap Deal zijn de afgelopen dagen binnen geregend. De redactie neemt dit erg serieus en publiceert de lijsten op woensdag 15 november.

Aan de heren van onze IT-afdeling ligt het niet. Zij staan in de startblokken om het online voting systeem live te zetten. Helaas moeten zij, en daarmee ook de genomineerden, nog even wachten. Wegens het exuberant aantal ingezonden pre-nominaties voor de categorieën Best Young Talent in M&A en Best Small Cap Deal is de redactie de komende dagen nog wel bezig om tot de definititeve lijsten te komen. 

In de categorieën Best Small Cap Deal en Best Young talent wordt de score van de winnaar voor 50% gebaseerd op basis van ingezonden pitchformulieren door de redactie. 

Round Table Best Young M&A Talents op 23 november om 9.00
Voor de Best Young M&A Talent staat er zelfs een round table gepland op 23 november om 9.00 bij NautaDutilh in Amsterdam. Hier zal de jury en de redactie ook de talenten beoordelen. De jury bestaat uit Steven Meester (vml. CHRO van USG People, Hielke Bruin (partner bij Voxius) en oud-winnares Laura de Jong (AKD). Mocht u dus een pre-nominatie ingezonden hebben voor een young talent blok dit dus alvast in zijn of haar agenda. 

De andere 50% wordt bepaald door de stemmen van de bezoekers van MenA.nl.

Wanneer kan ik stemmen?

Woensdag 15 november zullen de stembussen worden geopend en kunnen collega's, klanten, vrienden en familie stemmen op hun Best Young Talent in M&A en hun Best Small Cap Deal 2017. 

Gerelateerde artikelen