Portfoliobedrijf van Pride Capital Partners slaat slag

Fivespark breidt uit met overname van Use IT.

Fivespark heeft Use IT overgenomen. Fivespark is een full-service provider die een totaaloplossing biedt van managed services, softwareontwikkeling, connectiviteit, hardware en adoptie. Klanten van Fivespark zijn grote MKB-bedrijven, non-profitorganisaties en corporates. De ICT-dienstverlener is onder andere officieel partner van KPN, VodafoneZiggo en Microsoft. Fivespark is een deelneming van Pride Capital Partners.

User IT is een bedrijf dat onder ander diensten op het gebied van werkplekbeheer, hosting en connectiviteit levert. Het team van Use IT, bestaande uit 20 medewerkers, beheert duizenden werkplekken en staat bekend om hoogwaardige en proactieve dienstverlening op het gebied van ICT. Het volledige team van Use IT en de bijbehorende kennis en expertise blijven na de overname behouden.

Lars van ’t Hoenderdaal, Managing Partner Pride Capital Partners: “De overname van Use IT is de eerste stap in het opbouwen van een full-service managed services organisatie in het ICT-segment. Pride Capital Partners ondersteunt het ambitieuze managementteam in hun strategie om een belangrijke speler in de sector te worden, dus we kijken ernaar uit om Fivespark te ondersteunen bij het samen realiseren van meer strategische overnames.”

 

Gerelateerde artikelen