Pitchen is begonnen voor Best Young Talent & Best Small Cap deal

In twee categorie├źn van de M&A Awards, te weten Best Young Talent & Best Small Cap Deal, worden dit jaar via pitches de winnaars bepaald. De pitches worden inmiddels goed ingestuurd; hetgeen nog mogelijk is tot 1 november.

Een pitch voor de M&A Awards is een ingevulde vragenlijst waar uitvoerig beschreven is welke deal respectievelijk welk talent in aanmerking zou moeten komen voor een award en de motivatie daarbij. De M&A Community Managers Willem van Oosten en Michiel Rohlof kunnen zich op basis van deze vragenlijst een oordeel vormen.

Best Small Cap Deal 
Onder een Small Cap Deal wordt verstaan een deal met een waarde onder de 20 miljoen euro. De mogelijke winnaar kenmerkt zich bijvoorbeeld door bijzonderheid, complexiteit van de transactie, een grootschalige financieringskwestie, een gevoerde biedingenstrijd, een scherpe aankoopprijs en/of een uitmuntende strategie achter de transactie.

Best Young Talent
De vereisten voor deze titel? Deze jonge M&A professional (<35 jaar) levert een grote bijdrage aan het team en kan snel schakelen. Het zijn leergierige professionals die na een relatief korte carrière al topprestaties neerzetten en door zijn of haar collega’s wordt gezien als een talent in het vakgebied. En dat dus vanaf nu ook beloond zien met een nominatie of award, nadat zij door middel van een pitch zijn voorgedragen.

Natuurlijk is het winnen van de eerste titel ‘Best Young M&A Talent’ al een enorme eer, maar deze gelukkige winnaar zal ook nog eens de award uit handen van René Froger ontvangen, tijdens de M&A Awards op 12 december 2013. De carrière van deze topman of -vrouw in spé is daarmee bij voorbaat geslaagd. Tijdens de M&A Awards krijgt elke geboekte tafel vier losse tickets voor het feest na afloop, zodat het Best Young M&A Talent direct kenbaar gemaakt is aan tout M&A en private equity. Succes verzekerd! 

Pitchformulieren
De pitchformulieren kunnen vanaf heden tot 1 november worden ingestuurd, en zijn te vinden op http://overnames.nl/html/view/pitchformulier.

Alle categoriën kunnen bekeken worden op de site van de M&A Awards, onder ‘programma’. Zie ook de toelichting op de 4 nieuwe categoriën 

Gerelateerde artikelen