Pitch Best Young Talent 2016: Christine Plagmeijer, Stibbe

Tien genomineerden maken dit jaar kans op de M&A Award voor Best Young Talent 2016. Deze pitch is ingezonden voor Christine Plagmeijer, Stibbe.

Wie is de meest talentvolle M&A en/of Private Equity professional t/m 35 jaar?
Christine Plagmeijer
26 jaar
Junior Associate
Stibbe

Waarom is hij of zij de Best Young M&A Talent?
Christine is jong (26), ambitieus en stelt met haar 'can do'-mentaliteit het belang van de cliënt altijd voorop. Zij verricht als junior associate nu al werkzaamheden, die doorgaans door een senior medewerker worden verricht. Christine is van het begin tot het einde bij verschillende deals betrokken geweest en is steeds op de hoogte van alle werkstromen. Met recht kan worden gezegd dat Christine in haar eerste twee jaar bij Stibbe in het diepe is gegooid, waarin zij bewezen heeft van toegevoegde waarde voor cliënt en kantoor te zijn.

Wat zijn de specialiteiten van de genomineerde?
Christine is inhoudelijk sterk, toegewijd en servicegericht. Cliënten waarderen haar om haar mentaliteit en beschikbaarheid. Christine zorgt ervoor dat ze van het begin tot het einde van de transactie het aanspreekpunt voor cliënten is. Zij kunnen haar altijd direct benaderen op het moment dat zij een vraag hebben of tegen een probleem aanlopen. Het mooiste compliment dat Christine van een cliënt heeft gekregen is: "Christine heeft een no-nonsense mentaliteit, staat dag en nacht klaar om ons uit de brand te helpen en doet dat met een onuitputtelijk enthousiasme en buitengewone inzet."

Waarmee onderscheidt hij of zij zich van de andere M&A professionals?
Christine is voornamelijk betrokken bij ECM deals en onderscheidt zich daarmee van andere kandidaten die voornamelijk bij M&A deals betrokken zijn. Christine werkt in het Stibbe ECM team onder aanvoering van Derk Lemstra en Pieter Schütte en wordt dus opgeleid door twee zeer vooraanstaande ECM advocaten. Stibbe is één van de weinige kantoren in Nederland die vanuit haar kantoor in Amsterdam onafhankelijk complexe ECM deals van A tot Z kan begeleiden. Christine is betrokken bij alle aspecten van de transactie en dat op zo'n jonge leeftijd.

Bij welke M&A processen was hij of zij betrokken?

  • Beursgang Basic-Fit

  • Beursgang Intertrust

  • Overname Elian door Intertrust

  • Beursgang Philips Lighting

  • Beursgang Sif Holding

  • Beursgang ABN AMRO

  • Claimemissie Ballast Nedam

—–

M&A Awards 2016: Stem op uw favoriete Young Talent 2016
Wie valt er 15 december in de prijzen tijdens de M&A Awards 2016? Stem nu mee:
Iedereen kent de sterren van de M&A-wereld. Maar wie zijn eigenlijk de toekomstige rainmakers van Nederland? In de lijst van genomineerden vindt u een greep uit de allerbeste M&A-advocaten en investment bankers onder de 35 jaar van dit moment. Een gewild lijstje onder recruiters en headhunters. Wanneer u die talentvolle collega liever binnen de muren van uw eigen organisatie houdt, kunt u dus maar beter op een ander stemmen. Ga naar alle nominaties voor Best Young Talent 2016.

Bekijk alle Young Talents & stem direct

Tip: Bezoek 15 december de M&A Awards 2016, hét jaarlijkse galadiner en feest voor M&A, corporate finance en private equity.

Gerelateerde artikelen