Pitch Best Young M&A Advisor 2018: Linda Boots, EY

Waarom is hij of zij de Best Young Talent?
Linda Boots is in 2014 gestart bij de M&A afdeling van EY en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een gedreven professional. Linda heeft de afgelopen jaren veel energie gestoken in diverse projecten in binnen- en buitenland. Gedurende transacties werkt ze veel met het management samen. Door haar onuitputtelijke enthousiasme en gedrevenheid tot succes dwingt ze veel respect af en zijn klanten lovend. Zij heeft oog voor detail en zorgt dat de verschillende processtromen in een transactie goed verlopen. 

Linda heeft de afgelopen jaren meerdere transacties tot een succesvol resultaat gebracht. Bovendien heeft ze 3 maanden bij EY in Parijs gewerkt en ervaring opgedaan met Franse en cross-border transacties.  

Recent is Linda gepromoveerd tot Manager.

Wat zijn de specialiteiten van dit talent?
Linda heeft veel inhoudelijke kennis van M&A en bijzondere focus op de procesgang. Het delen, of juist niet delen van informatie is cruciaal in een deal, waarvan Linda de impact overziet. Haar stijl van communiceren, waardoor ze vriendelijk en duidelijk overkomt, is helder en daarmee krijgt ze veel respect. Ze krijgt, ogenschijnlijk makkelijk, het grootste respect van klanten en collega’s die met haar samenwerken.

Waarmee onderscheidt hij of zij zich van de andere M&A professionals?
Linda is inhoudelijk en analytisch sterk en heeft daarbij een goed oog voor de dynamiek in een proces, waarbij ze communicatief sterk is. Daarmee zorgt ze ervoor dat ze aan de onderhandelingstafel op het juiste moment, de juiste dingen aan de orde stelt.
 

—–

M&A Awards 2018: Stem op uw favoriete Young M&A Advisor 2018
Wie valt er 13 december in de prijzen tijdens de M&A Awards 2018? Stem nu mee:
Iedereen kent de sterren van de M&A-wereld. Maar wie zijn eigenlijk de toekomstige rainmakers van Nederland? In de lijst van genomineerden vindt u een greep uit de allerbeste M&A-advocaten en investment bankers onder de 35 jaar van dit moment. Een gewild lijstje onder recruiters en headhunters. Wanneer u die talentvolle collega liever binnen de muren van uw eigen organisatie houdt, kunt u dus maar beter op een ander stemmen. Ga naar alle nominaties voor de Best Young M&A Advisor 2018.

Bekijk alle Young M&A Advisor pitches & stem direct

Tip: Bezoek 13 december de M&A Awards 2018, hét jaarlijkse galadiner en feest voor M&A, corporate finance en private equity.

Gerelateerde artikelen