Pitch Best Young M&A Advisor 2018: Franz-Ewald Mitterdorfer, ING Corporate Finance

Waarom is hij of zij de Best Young Talent?
Franz-Ewald Mitterdorfer is een lichtend voorbeeld voor onze beroepsgroep: zowel ambitie als overzicht, zowel kennis als ervaring, zowel inhoudelijk als communicatief sterk, zowel serieus als enthousiast, zowel binnen als buiten het werk betrokken. En wellicht het belangrijkste: hij wint het vertrouwen van zowel zijn collega’s als zijn klanten.

Wat zijn de specialiteiten van dit talent?
Franz-Ewald is een allround M&A adviseur met een honger naar kennis en ervaring. In al zijn projecten fungeert hij als een spin in het web. Daarbij behoudt hij enerzijds het overzicht en anderzijds is hij tot in detail op de hoogte van alle finesses van de transactie.

Franz-Ewald is een perfectionist die desalniettemin niet bang is om, wanneer de situatie daarom vraagt, pragmatische oplossingen te zoeken. Hij is hiertoe in staat door de combinatie van gedegen kennis van het vak, gekoppeld aan – zeker voor zijn niveau – een brede set aan praktijkervaring, zowel als adviseur als vanuit zijn rol ‘aan de andere kant van de tafel’, toen hij nog werkzaam was binnen het Corporate Development team van PostNL.

Waarmee onderscheidt hij of zij zich van de andere M&A professionals?
Franz-Ewald paart een aanstekelijk enthousiasme aan tomeloze energie. Zijn positieve instelling en zijn can-do-mentaliteit helpen hem bij het aanpakken van vaak complexe dealsituaties, onder hoge druk en met veel stakeholders. Inhoudelijk is hij creatief, oorspronkelijk en precies. Klanten en collega’s kunnen op hem bouwen.

—–

M&A Awards 2018: Stem op uw favoriete Young M&A Advisor 2018
Wie valt er 13 december in de prijzen tijdens de M&A Awards 2018? Stem nu mee:
Iedereen kent de sterren van de M&A-wereld. Maar wie zijn eigenlijk de toekomstige rainmakers van Nederland? In de lijst van genomineerden vindt u een greep uit de allerbeste M&A-advocaten en investment bankers onder de 35 jaar van dit moment. Een gewild lijstje onder recruiters en headhunters. Wanneer u die talentvolle collega liever binnen de muren van uw eigen organisatie houdt, kunt u dus maar beter op een ander stemmen. Ga naar alle nominaties voor de Best Young M&A Advisor 2018.

Bekijk alle Young M&A Advisor pitches & stem direct

Tip: Bezoek 13 december de M&A Awards 2018, hét jaarlijkse galadiner en feest voor M&A, corporate finance en private equity.

Gerelateerde artikelen